Осигурање „Аура“ отворило пословни објекат у Бијељини: Комплетна услуга регистрације на једном мјесту

М.Л.
Осигурање „Аура“ отворило пословни објекат у Бијељини: Комплетна услуга регистрације на једном мјесту

БИЈЕЉИНА - Осигурање „Аура“ Бањалука отворило је нови модеран пословни објекат у Бијељини, а осим услуга из области осигурања, у склопу објекта грађанима је на располагању и станица за технички преглед возила, опремљена по највишим стандардима, која омогућава комплетну услугу регистрације на једном мјесту.

Нови пословни објекат клијенти могу посјетити у улици Филипа Вишњића 245 у Бијељини, сваким радним даном од осам до 16 часова и суботом од осам до 12 часова.

Директор продаје Анђелко Атељевић рекао је да је ово 11. технички преглед који је отворен, укључујући и двије станице које су у изградњи у Требињу и Источном Сарајеву.  

- Осигурање „Аура“ је у протеклих осам и по мјесеци остварило импозантан пословни резултат и до сада је реализовано чак 20 милиона премије. „Аура“ је домаће осигуравајуће друштво које броји више од 80 продајних мјеста на територији Српске и БиХ и више од 250 запослених и сарадника. За све клијенте омогућили смо комплетну услугу регистрације по систему кључ у руке, а у сарадњи са Микрокредитним друштвом „Аурис“ и регистрацију на више мјесечних рата - казао је Атељевић.

У Осигурању „Аура“ наводе да су посебно поносни на резултат исплаћене штете, који их сврстава у лидере из области осигурања.

- У 2020. години остварен је висок проценат у рјешавању одштетних захтјева, исплаћено је 100 одсто правно основаних случајева. Клијентима је исплаћена штета већа од 6,3 милиона КМ - навели су у Осигурању „Аура“. Како би клијентима пружили максималну сигурност, проширили су палету производа новим производом, осигурањем заштите стеченог бонуса.

- Возачи годинама граде бонус, који губе приликом настанка штетног догађаја. Сада могу да га заштите закључењем допунске полисе стеченог бонуса - истичу у „Аури“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана