Оглас скраћује пут ка успјеху

Анита Јанковић
Оглас скраћује пут ка успјеху

Бањалука - Излазак јубиларног 100. броја "Огласа" свечано је обиљежен у Бањалуци уз здравицу са клијентима и сарадницима и жеље да буде настављен брз развој овог бренда.

"Оглас" излази сваке сриједе у оквиру дневних новина "Глас Српске" и за кратко вријеме постао је велики успјех. Представници "Гласа Српске" и оглашивачи изразили су наду да ће уз "Оглас" бити слављени многи јубилеји, а и да ће на његовим страницама бити све већи број огласа у којима се купује, продаје, запошљава, поклања, а неријетко тражи и проналази љубав.

Излазак јубиларног броја "Огласа" обиљежен је пригодном прославом у ресторану "Пастир" - Рафтинг центра "Кањон" у Бањалуци уз присуство стотињак актуелних и будућих клијената, читалаца, оглашивача и пријатеља. Окупљени су имали прилику да се упознају са идејом на основу које је настао "Оглас", али и да уживају у музици и дружењу.

Први број "Огласа" изашао је 10. априла 2013. године и од тада је читаоцима на располагању бесплатно у оквиру "Гласа Српске". "Огласи" су за кратко вријеме постали бренд, а професионалност и досљедност препознали су бројни домаћи и страни клијенти и оглашивачи.

Директор "Гласа Српске" Борис Дмитрашиновић је истакао да у РС постоје огласи са дужом традицијом од "Огласа", али да ниједан нема оно што има "Оглас".

- Ми смо бесплатни и то нас издваја од осталих, а имамо мјесечни тираж раван годишњем тиражу конкуренције и огромну и вјерну читалачку публику - рекао је Дмитрашиновић.

Он је додао да су то препознали и многи партнери  и да ће се и убудуће трудити да оправдају задобијено повјерење.

- Рекламе на страницама "Огласа" прегледају хиљаде људи широм земље. Радићемо на модернизацији и све подићи на још виши ниво јер се не желимо коцкати са повјерењем које нам је указано. Искрено се надам да смо у периоду који је иза нас олакшали свакодневно пословање наших клијената и позивам све да нам се придруже и оглашавају се у "Огласу" - додао је Дмитрашиновић.

Задовољни клијенти су мисија сваке компаније. Ако је судити по њиховим осмијесима на прослави јубилеја онда су "Огласи" већ испунили своју мисију.

- Сарађујемо са "Огласом" од самог почетка његовог излажења и присутни смо у сваком броју. Презадовољни смо сарадњом, јер је с друге стране професионалан тим предан свом послу. Никада нисмо имали било какав проблем, а све што је договорено било је завршено и прије самог рока. Изабрали смо "Оглас" зато што га читаоци добијају бесплатно уз дневне новине и што има највећу читаност у РС - рекао је Саша Плетикоса из предузећа "Паркељ".

Он је истакао да је "Оглас" најбољи огласник у РС у којем могу понудити своје услуге.

- "Оглас" је један од кључних партнера у нашем пословању. Оглашавање у "Огласу" довело нам је нове клијенте, побољшало продају и омогућило да се за нашу фирму далеко чује. И убудуће ће они бити наш избор када је у питању оглашавање као што бирамо и "Глас Српске" када желимо да се благовремено и истинито информишемо - рекао је Плетикоса.

У Здравственој установи "Лаганин" истакли су задовољство услугама и популарношћу коју су стекли оглашавањем у "Огласу".

- Наша клиника са "Огласом" сарађује скоро двије године и презадовољни смо. Од када смо заједно очигледан је већи прилив пацијената. Планирамо наставити сарадњу на дужи временски период - рекао је власник и директор поменуте клинике др Никола Лаганин.

"Оглас" постоји да би грађани продавали, куповали или мијењали све чиме располажу, а пословним субјектима да своју робу и услуге учине ближим широком читалачке публике. Неријетко се у њему нађу и огласи личне природе помоћу којих многи проналазе животног партнера.

- То је посебна драж нашег посла и пресрећни смо када чујемо да је неко на нашим страницама пронашао љубав свог живота - исткали су представници "Огласа".

Пред себе стављају задатак да и убудуће слиједе идеју која је уткана у први број објављен 10. априла 2013. године.

Захвалнице

На обиљежавању изласка јубиларног броја "Огласа" клијентима су уручене захвалнице и поклони. Захвалнице су добили Ветеринарска амбуланта "Вет медик", "Верано моторс", цвјећара "Орхидеја", "Фортуна", роштиљница "Мира" и многи други.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана