Одобрена рефундација средстава за искориштене туристичке ваучере

Срна
Одобрена рефундација средстава за искориштене туристичке ваучере

БАЊАЛУКА- Управни одбор Компензационог фонда Републике Српске одобрио је исплату средстава у укупном износу од 153.908 КМ у сврху финансијске помоћи за санирање посљедица изазваних вирусом корона по основу искориштених туристичких ваучера у периоду од 1. до 31. децембра 2020. године за 38 пословних субјеката.

 

Одлука је донесена након што се Управни одбор Компензационог фонда упознао о Информацији о пословним субјектима који испуњавају услове за рефундацију средстава по основу искориштених туристичких ваучера у периоду од 1. до 31. децембра 2020. године.

Управни одбор Компензационог фонда упознао се и о Информацији о пословним субјектима који испуњавају услове за рефундацију средстава по основу искориштених туристичких ваучера у периоду од 1. до 31. јануара јануара ове године, из средстава Компензационог фонда Републике Српске, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе са јавношћу.

Одобрена је исплата средстава у укупном износу од 87.685 КМ у сврху финансијске помоћи за санирање посљедица изазваних вирусом корона по основу искориштених туристичких ваучера у периоду 1. до 31. јануара ове године за 20 пословних субјеката.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана