Обезбијеђени сви депозити Бобар банке

Срна
Обезбијеђени сви депозити Бобар банке

Бијељина - Сви депозити положени у Бобар банку обезбијеђени су стабилношћу Банке, посвећеношћу свих запослених дугорочном и стабилном развоју Банке и сигурној будућности свих њених клијената, саопштено је из Бобар банке.

Бобар банка наставиће да проводи све планиране мјере побољшања пословања и непрестаног стварања додатне вриједности за сва предузећа и грађане, наводи се у саопштењу.

Директор Бобар банке Ана Миросављевић нагласила је да ће ова банка задржати све постојеће производе и услуге, те наставити да расте.

"Почетком године покренули смо процес реформи и унапређења пословања и наставићемо да проводимо планове које смо креирали с оснивачем 'Бобар банке'. Осим планова на којим смо заједно радили, у идентитет Банке остаје урезана визија поуздане банке која ће бити водиља, како за сваку досадашњу, тако и за сваку будућу активност или потез руководства Банке", навела је Миросављевићева.

У саопштењу се наводи да су сви акционари Бобар банке исказали апсолутну подршку управи и руководству Банке у провођењу планираних додатних побољшања у пословању и брзом наставку редовних активности и унапређења односа и сарадње са свим постојећим и потенцијалним клијентима.

Управљачка структура Банке ће бити задржана у потпуности.

У првих шест мјесеци ове године Бобар банка је остварила оперативну добит од 2,3 милиона КМ, а очекује се и значајно увећање добити до краја године.

У саопштењу се напомиње да је Бобар банка финансијска организација са дугогодишњом традицијом изградње повјерења и његовања добрих односа са клијентима у БиХ. Основана је 1998. године и данас има нето активу од 340.394.000 КМ, а за пораст активе у 2013. години награђена је престижном наградом Златни БАМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана