Новој банци уручено признање за најбољи пословни потез у финансијском сектору

ГС
Новој банци уручено признање за најбољи пословни потез у финансијском сектору

БАЊАЛУКА - Портал Индикатор.ба, у партнерству са Привредном комором Федерације БиХ, данас је у Сарајеву уручио Новој банци а.д. Бањалука признање за најбољи пословни потез у финансијском сектору током 2021. године.

За престижну награду, Нова банка је изабрана на основу истраживања новинара и сарадника пројектног тима, уз консултацију са угледним стручњацима из области финансија. У име Нове банке, награду је примио предсједник Управе банке Синиша Аџић.

Најбољу оцјену пословног потеза добио је пројекат увођења услуге е-Новчаник, која је доступна у оквиру Смарт Нова апликације, те омогућава бесконтактна плаћања мобилним телефоном са андроид оперативим системом. Услуга е-Новчаник корисницима је доступна од августа 2021. године, а до данас, од 15 хиљада корисника апликације Смарт Нова, њих скоро двије хиљаде дигитализовало је своје Mastercard платне картице.

Поводом уручења престижног признања, Аџић се у име 700 радника Нове банке и у лично име захвалио на избору.

-Иновације потичу наш раст. Веома је важно пружити квалитетну услугу, јер стварањем додатне вриједности кроз корисничко искуство, остварује се значајна конкурентска предност. Ми слушамо наше клијенте, они су први покретачи иновационог процеса, јер радимо да задовољимо њихове потребе у домену побољшања перформанси постојећих производа, као и на развоју нових производа. Међутим, свака примјена нових технологија посљедица је стимулативног радног окружења и његовања културе стварања нових идеја, а на то смо посебно поносни – нагласио је Аџић.

Предности модерних дигиталних рјешења препознате су од стране корисника финансијских услуга, јер  путем мобилних уређаја и WЕB апликација могу да обављају трансакције у земљи и свијету, без потребе одласка у банку, што свакодневно резултује повећањем броја активних корисника. Свака куповина потврђена је високим сигурносним стандардима, а пружа једноставну, брзу и практичну методу плаћања.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана