Нови парфеми надохват руке

С. Т.
Нови парфеми надохват руке

НОВИ ГРAД - Компанија "Дидако комерц" отворила је у центру Новог Града на простору од око 80 квадратних метара нови малопродајни објекат "Дидако шоп".

Директор малопродаје Aлександра Мандић је потврдила да је ријеч о шеснаестом објекту таквог типа, а у најновијем обезбијеђено је шест нових радних мјеста за Новограђане.

- Ријеч је класичном "Дидако шопу" који је препознатљив по свом асортиманском склопу са доста декоративне и препаративне козметике, мирисних линија, по поклон шопу, ручно израђеним осликаним и лијеваним стаклима, ручним радовима хуманитарних организација и наших умјетника и неизбјежном козметичком беби-програму - рекла је Мандићева.

Већ десет година "Дидако комерц" је дистрибутер више од десет свјетских брендова. Ова компанија има седам малопродајних објеката у Бањој Луци, један у Источном Сарајеву, три у Тузланском кантону и један у Градишци. Запошљава укупно 130 радника.

Власник фирме "Дидако комерц" Емир Омић је истакао да су се за Нови Град опредијелили јер је то град који се налази на пограничном мјесту и гдје има доста купаца из сусједне Хрватске.

- Други разлог је што до сада нисмо препознали ниједног сарадника који је био спреман да отвори један овакав продајни објекат и ми као дистрибутер интервенишемо тамо гдје немамо добру дистрибуцију и отварамо нашу продавницу, која има богату понуду, рекао је Омић.

Он је додао и да је најбољи начин да се ове године обиљежи 10 година рада фирме отварање нових радних мјеста.

- Планирано је отварање наших малопродајних објеката на још најмање три локације, што ће бити завидан број продајних јединица и мислимо да је то најбољи одговор економској кризи - рекао је Омић.

За многобројне купце приликом отварања "Дидако шопа" у Новом Граду обезбијеђени су пригодни поклони, а сви купци су били уједно и учесници наградне игре. Осим богате понуде, све купце ове продавнице током априла очекују и актуелне акције, тако да "Дидако комерц" свим купцима новог парфема Кајли Миног "Couture" дарује мајицу Кајли Миног.


Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана