Нови кредитни производи од септембра

М. Ч.
Нови кредитни производи од септембра

Бањалука - Уникредит банка Бањалука припремила је за клијенте нову понуду кредитних линија и депозита, а промотивна кампања тих производа кренуће у септембру, најавио је члан управе и извршни директор за малопродају Уникредит банке Бањалука Славен Рукавина.

- Кредитирање је сигурно један од најодговорнијих послова у банкарској индустрији, али је он нужан и потребан јер без кредитирања и нових инвестиција неће бити ни раста. Важно је само кредит усмјерити у праве ствари, а не користити га за куповину добара од којих нема никакве економске користи. Уникредит банка је управо, водећи се тиме,  формирала и нову понуду кредита с којом крећемо од септембра, а вјерујемо да ћемо бити препознати на тржишту РС - истакао је Рукавина.

Он је најавио и олакшање за клијенте у обављању платног промета.

- Коришћењем интернет банкарства клијенти обављају све безготовинске трансакције брзо и са било којег мјеста. До краја године очекује нас и отворење прве двадесетчетворочасовне зоне у Бањалуци, гдје ће клијентима бити омогућено обављање безготовинских и готовинских трансакција на уређајима 24 часа дневно, седам дана у седмици. За оне који још воле класичан начин обављања платног промета, ту су и наши шалтери у 43 јединице широм РС - казао је Рукавина.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана