Нови директор Рафинерије нафте у Броду Андреј Гетингер

СРНА
Нови директор Рафинерије нафте у Броду Андреј Гетингер

Бањалука - Делегација руске компаније "Зарубежњефт", предвођена генералним директором Сергејом Кудрјашовим, боравила је у дводневној радној посјети Републици Српској и том приликом је представљен нови генерални директор Рафинерије нафте у Броду Андреј Гетингер.

Кудрјашов је обишао постројења Рафинерије нафте у Броду и разговарао са руководством "Нестро" групације – "Оптима" групе, Рафинерије нафте у Броду, Рафинерије уља у Модричи и "Нестро петрола" - о стратешком развоју компаније за период од 2014. до 2018. године.

Разматран је финансијски извјештај "Нестро" групације за 2013. годину, као и планови пословања у наредној години који се односе на капитални ремонт Рафинерије нафте у Броду, кадровској политици, екологији и безбједности, саопштено је из "Оптима" групе.

Овом приликом, представљен је и нови замјеник генералног директора "Зарубежњефта" за Сектор прераде нафте и продају нафтних деривата Андреј Озеров.

Кудрјашов се овом приликом састао у Бањалуци и са предсједником Републике Српске Милорадом Додиком и разговарао о актуелним активностима сарадње у области реализације пројеката "Зарубежњефт", који су веома значајни за економију Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана