Нова банка добитник признања за највећи пласман кредита у привреди

ГС
Нова банка добитник признања за највећи пласман кредита у привреди

БАЊАЛУКА - У оквиру манифестације „Избор најуспјешнијих у привреди Републике Српске за 2020. годину“ која је одржана 19. маја 2021. године у организацији Привредне коморе Републике Српске, Новој банци АД Бањалука додијељено је посебно признање за највећи пласман кредита у привреди Републике Српске у 2020. години.

-Иако смо кредитирали привреду цијеле БиХ, истакао бих да смо током прошле године у привреду Републике Српске пласирали 677,3 милиона КМ кредита. Трудимо се да нас пословни партнери препознају по експедитивности, брзини реакције на њихове потребе и захтјеве, као и нашом савјетодавном улогом, када је управљање финансијама у питању. Наставили смо са истом праксом и ове године. Кредитирањем наших клијената, не само да дајемо повјерење, већ и преузимамо обавезу да будемо партнер у дугом временском периоду. Нисмо увијек кредитирали због развојних циљева, већ понекад и да би сачували бизнис наших клијената -  изјавио је предсједник Управе Нове банке Синиша Аџић.

Додаје да бити партнер значи бити увијек ту и када праве развојне кораке, али и када рјешавају проблеме.

-То нас разликује од других. То стоји иза потписа највеће домаће банке. Наш циљ је да се клијенти код нас осјећају као код своје куће, да смо им увијек доступни и да им однос са банком не изазива стрес, већ осјећај повјерења и слободе у било којој пословној комуникацији. Једна од наших битних вриједности је једноставност – нагласио је Аџић.

Нова банка је и протеклих година била добитник бројних признања за квалитет и резултате пословања, а у току прошле године добитник је признања Цоммерзбанк АД, једне од најважнијих и најугледнијих финансијских институција у Европи, која је Новој банци уручила престижну награду Цоммерзбанк СТП Ањард 2019, као потврду изврсности и прецизности у процесу комерцијалних плаћања и финансијских трансфера исказану током 2019. године. Осим тога, Нова банка је у прошлој години добила признање Златни БАМ, као банка са највећим износом активе са претежно домаћим капиталом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана