Нова банка добила награду за највећи пласман кредита у привреди

ГС
Нова банка добила награду за највећи пласман кредита у привреди

БАЊАЛУКА - Привредна комора Републике Српске, на традиционалној манифестацији „Избор најуспјешнијих у привреди РС за 2021. годину“, која је одржана 30. марта, у Бањалуци, додијелила је признања најуспјешнијим привредним друштвима која су у протеклој години остварила запажене резултате у пословању.

Новој банци АД Бањалука додијељено је посебно признање за највећи пласман кредита у привреди Републике Српске у 2021. години.

Иако је Банка кредитирала привреду цијеле БиХ, посебно се истиче износ пласираних средстава у привреду Републике Српске у износу од 691,6 милиона КМ.

-Ова награда је потврда да Нова банка дуги низ година континуирано остварује изузетно позитивне пословне резултате уз висок степен професионалности и етичности, уважавајући своје пословне партнере и клијенте – саопштила је Нова банка.

Награду испред Нове Банке примио је предсједник Управе Банке Синиша Аџић.

-Изузетно сам поносан на тим Нове Банке и велике успјехе које смо постигли заједничким снагама и ова награда је мотив да и даље оправдавамо повјерење клијената. Као дугорочан  партнер и ослонац привреди и грађанима, настојимо да одговоримо њиховим потребама, али истовремено и нашом савјетодавном улогом унаприједимо њихово управљање финансијама - закључио је Аџић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана