Нотари подржавају наградну игру “10 рачуна изброји и стан освоји”

swot.ba
Нотари подржавају наградну игру “10 рачуна изброји и стан освоји”

Бањалука - Нотарска комора Републике Српске одлучила је да подржи наградну игру “10 рачуна изброји и стан освоји”, коју организује Влада Републике Српске.

Нотарска комора РС ће подржати наградну игру на тај начин тако што ће финансирати трошкове сачињавања уговора о стицању права власништва над добијеним становима, које освоје сретни добитници.

Слада Ивелић, предсједник Нотарске коморе РС, казала је да нотари снажно подржавају све напоре Владе Републике Српске у циљу сузбијања сиве економије и да на овај начин желе да се укључе у пројекат који за циљ има и подизања свјести грађана о потреби узимања рачуна.

“Жељела бих да подсјетим да су нотари у фискалном систему  од дана увођења нотаријат и да уз сваки урађен нотарски документ у нотарској канцеларији добијате и фискални рачун” истакла је Ивелићева.

Наградну игру “10 рачуна изброји и стан освоји”, приређује Влада Републике Српске у којој су главне награде четри стана у Бањалуци.

Наградна игра се сарадњи са Удружењем економиста Републике Српске SWOT, а партнери су Радио телевизија Републике Српске и Пошпте Српске. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана