NLB Банка Бањалука на тржиште доноси прву Mastercard® Business картицу од рециклираног материјала

ГС
NLB Банка Бањалука на тржиште доноси прву Mastercard® Business картицу од рециклираног материјала

БАЊАЛУКА – NLB Банка а.д. Бањалука за своје кориснике правна лица и предузетнике доноси нову врсту платне картице Mastercard® Business Debit која уз своје основне функционалности брзог, сигурног и једноставног безготовинског плаћања, сада има и додатне еко карактеристике.

Ова картица направљена је од рециклираних материјала и доноси значајну корист у свеобухватним напорима у управљању и смањењу пластичног отпада.

Ову „зелену” платну картицу, предузетници свих величина моћи ће користити за подизање новца на банкоматима, плаћање робе и услуга у земљи и иностранству, на интернету, али и као ефикаснији вид праћења текућих пословних трошкова. Најбољи примјери примјене Mastercard® Business Debit картице су у свакодневном управљању трошковима репрезентације, службених путовања али и куповине канцеларијског прибора и опреме, као и за друге мање свакодневне финансијске потребе.

Оно што посебно издваја NLB Mastercard® Business Debit картицу јесте њен еколошки аспект. Ова картица је направљена од 100  одсто обновљивих материјала и моћи ће поново бити враћена у рециклажни процес, што је од изузетног значаја да се предузетницма који су посвећени одрживим рјешењима може понудити и business картица у својој еколошки прихватљивој варијанти.

Ова иновативна платна картица доступна је корисницима од 3. октобра 2023. године у свим пословницама NLB Банке а.д. Бањалука и намијењена је свим правним субјектима и предузетницима који препознају предности картице Mastercard® Business Debit картице у циљу унапређења свог пословања док истовремено дају допринос очувању животне средине.

За више информација о NLB Mastercard® Business Debit картици и њеним предностима, молимо посјетите веб страницу или посјетите најближу пословницу NLB Банке а. д. Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана