Наша Банка и малишани обиљежили Свјетски дан штедње

Г.С.
Наша Банка и малишани обиљежили Свјетски дан штедње

Наша Банка и ове је године обиљежила 31. октобар, Свјетски дан штедње, отварајући своја врата за малишане ПУ Клуб за дјецу "Звјездица" , којима је кроз забавне приче и игру, прилагођене њиховом узрасту, представљена добра страна штедње.

Најмлађи посјетиоци  имали су прилику уживати у обиласку Банке, упознати се са неким од послова који се раде у банци, али највише се разговарало о одговорном односу према новцу.

Уз конзумацију симболичних слатких поклона који су припремани за њих, одговарало се и на њихова радознала питања, јер у у Банци  свјесни да је дјетињство најпогодније доба за развијање позитивних навика код дјеце, а једна од њих је и значај штедње.

"Штедња у Нашој Банци гарантује прије свега сигурну будућност нас и наших најмилијих, а у прилог томе говори и чињеница о константном расту броја наших штедиша, који су препознали да нашим пажљиво креираним понудама остварују атрактивне бенефите. Задовољство ми је најавити и кампању штедње у трајању од три мјесеца, у којој клијенти сами бирају период орочења, а са врло атрактивном каматном стопом од 4,01% на годишњем нивоу"  изјавила је Биљана Шева,  руководилац Самосталног одјељења за картично пословање и маркетинг."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана