Наша Банка Бања Лука – Штеди уз каматну стопу од 4,01% и сам одабери рок

Г.С.
Наша Банка Бања Лука – Штеди уз каматну стопу од 4,01% и сам одабери рок

Наша Банка а.д. Бања Лука, креирала је посебну акцијску понуду за све оне који се у наредном периоду одлуче да свој новац чувају на сигурном. Промотивна кампања коју прати слоган "НАША ШТЕДЊА ЈЕ ТОП ЈЕР САМ БИРАШ РОК! " трајаће до 22.10.2024. године.


У току трајања кампање промовисаће се класична орочена штедња, која сама по себи броји велике бенефите које клијенти остварују одабиром ове врсте штедње. Наиме, уз фиксну каматну стопу која је у трајању акције чак 4,01% за периоде орочења од 9 мјесеци и дуже, клијентима је остављена могућност да сами изаберу  рок орочења, а средства  могу орочити у КМ и ЕУР валутама.

"Наша Банка из године у годину креира кампање које између осталог имају за циљ промовисање позитивних аспеката штедње, као једне од добрих навика за извјесну и сигурну будућност, јер инвестирањем, односно орочавањем средстава у банци, клијенти остварују и додатни приход. Банка у претходном периоду биљежи позитиван тренд када је ријеч о депозитима и штедњи генерално, што предствља још једну потврду дугогодишњег указаног повјерења наших клијента", изјавио је Миро Шкребић, в.д. директор Сектора пословања са физичким лицима

Наша Банка а.д. Бања Лука www.nasa-banka.com као чланица једне од водећих пословних групација из Србије (Галенс Инвест) са циљем пружања што квалитетније услуге клијентима спровела је рибрендинг својих пословница, покренула нове и технолошки унапређене дигиталне канале плаћања, те континуирано ради на ширењу пословне мреже и банкомата.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана