Наша банка а.д. Бања Лука са нашим људима дуже од 130 година: Конкурс за додјелу бесповратних средстава

Г.С.
Наша банка а.д. Бања Лука са нашим људима дуже од 130 година: Конкурс за додјелу бесповратних средстава

Наша Банка а. д. Бања Лука као друштвено одговорна финансијска институција, посвећена одрживом развоју цјелокупне заједнице у којој послује, завршила је одабир најбољег пројекта за додјелу бесповратних средстава, са циљем очувања животне средине.

Након разматрања пријава (пројеката), које су достављене као потпуне и испуњавају услове промотивне кампање „УВИЈЕК СА НАШИМ ЉУДИМА",  комисија је утврдила да је побједнички пројекат УГ "Центар за животну средину" из Бањалуке, те ће њима бити додијељена бесповратна средства, како би се реализовао циљ очувања и обнављања животне околине и нашег природног окужења.

УГ "Центар за животну средину" из Бањалуке је удружење грађана са добровољно учлањеним члановима из области природних и друштвених наука и другим грађанима са територије Републике Српске. Номиновани пројекат односи се на уређење обале ријеке Врбас код локалитета Градина у насељу Стари Мартинац, општина Србац, пошумљавање, анализа квалитета воде и испитивање ихтиофауне на наведеном локалитету.

Банка своје стабилно и успјешно пословање, финансирањем оваквих пројеката преноси и на своје грађане.  Успјех који је Банка остварила у 2023. години, резултат је јасних, временски уоквирених и реално постављених циљева, повезаних пословном стратегијом.

Актива Банке је у 2023. години порасла за 16%, а добит за 45% у односу на претходну годину. Успјешно је завршена и прва емисија ЕСГ обвезница на нашем тржишту, која је допринијела успјешном развоју тржишта.

Овакав позитиван и стабилан тренд пословања наставља се и у овој пословној години.

Наша Банка а.д. Бања Лука (www.nasa-banka.com ), као чланица једне од водећих пословних групација из Србије (Галенс Инвест) својим друштвено одговорним пословањем остварује раст на одрживој основи, подржавајући професионални развој својих запослених, локалну средину и заједницу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана