На сајму у Мостару 17 компанија из Српске

СРНА
На сајму у Мостару 17 компанија из Српске

Бањалука - На 17. Међународном сајму привреде, који сутра почиње у Мостару, биће представљено 17 компанија из Републике Српске, саопштено је из Привредне коморе Српске.

На заједничком штанду Републике Српске, осим каталошког представљања привредних друштава из свих сектора привреде, 17 компанија представиће се експонатима.

На сајму у Мостару представиће се компаније "Плантаго", "Кнежевић ентеринг" и "Елда лукс" из Лакташа, "ПС-ТЕКС", "Ексклузив линџери", "Лада ауто", "Нови Јелшинград", "Адриа ММ" и "Велепхрана" из Бањалуке, "Свислајон" из Требиња, Фабрика челичних ужади "Унис усха" из Вишеграда, "Дестилација" из Теслића.

Осим њих, на сајму ће се представити и Рафинерија уља Модрича, Фабрика тепиха "Фатес" са Сокоца, Радио-телевизија Републике Српске, Бобар група из Бијељине и "Медитеран инокс" из Челинца.

Привреда комора Републике Српске обезбиједила је бесплатно представљање домаћих привредних друштава у оквиру заједничког штанда.

"Могућност наступа имала су сва привредна друштва из Републике Српске, а јавни позив за представљање на заједничком штанду био је доступан и на интернет страници Привредне коморе Српске", наводи се у саопштењу.

У току ове сајамске манифестације, између осталог, предвиђено је одржавање низа презентација, као и билатерални сусрети привредника, што ће омогућити привредним друштвима из Српске да се додатно представе, успоставе нову пословну сарадњу и упознају се са конкуренцијом у земљи и иностранству.

Сајам у Мостару, који ће бити отворен сутра, трајаће до 12. априла.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана