MTEL Швајцарска почео са пружањем услуга мобилне телефоније и телевизије

ГС
Foto: „Телеком Србија“

ЦИРИХ – Свечаним отварањем прве пословнице у околини Цириха, у Швајцарској, званично је почела са радом компанија „MTEL Швајцарска, нова чланица „Телеком Србија“ групе.

Прво продајно мјесто у Швајцарској, у присуству амбасадора Србије Горана Брадића и гостију из свијета бизниса, свечано су отворили генерални директор „Телекома Србија“ Владимир Лучић и генерални директор MTEL Швајцарска Стефан Божић.

Сви заинтересовани корисници ће у првој пословници MTEL-а имати прилику да купе услуге мобилне телефоније и телевизије, које својим квалитетом и понудом могу да буду конкурентне и локалним, швајцарским операторима.

-Понуда припејд и постпејд тарифа, повољних роминг пакета као и најбогатија понуда телевизијских канала из региона бивше Југославије, свакако је оно што ће понуду најмлађег оператора у Швајцарској додатно приближити дијаспори из Србије, Црне Горе и БиХ. Поред тога, истичемо да је понуда MTEL Швајцарска креирана на начин да буде атрактивна свим корисницима у Швајцарској – кажу у „Телекому Србија“. 

Не скривајући задовољство због наставка ширења пословања, Владимир Лучић, је изјавио да је почетак пружања услуга у Швајцарској велики дан за њихову компанију.

-То је заправо наставак ефикасног спровођења наше стратегије која, између осталог, подразумева и ширење пословања у земљама Европе и света, а пре свега у земљама са бројном дијаспором из целог нашег региона. Овом приликом позивам све заинтересоване кориснике да се у нашој пословници или путем сајта упознају са услугама MTEL –а у Швајцарској и увере у квалитет понуде коју смо за њих креирали. Нашим колегама из MTEL Швајцарска желим успешан почетак рада, велики број корисника и поручујем им да ће од свих нас из „Телекома Србија“ групе у сваком тренутку имати пуну подршку – истакао је Лучић.

Након отварања првог продајног мјеста у Швајцарској, генерални директор MTEL –а Швајцарска Стефан Божић рекао је да нова тржишта увијек представљају изазов, али и истакао чињеницу да постоји фактор који је универзалан за сва тржишта.

-Услуге мобилне телефоније врхунског квалитета и најпрестижнији телевизијски садржаји су најбоља препорука када говоримо о корисничком задовољству, без обзира на ком тржишту или у којој земљи послујете. Наша искуства из Аустрије, где имамо више од 130.000 корисника, од чега више од 15 одсто чине Аустријанци, најбоља су потврда нашег квалитета. Уверен сам да ће велики успех остварити и „MTEL Швајцарска и да ћемо врло брзо постати препознатљив бренд на овом захтевном телекомуникационом тржишту. Пажљивом анализом квалитета мреже за пружање услуга мобилне телефоније, као стратешког партнера изабрали смо „SALT“.  Захваљујући агилном приступу, „SALT“ нам је обезбедио реализацију врло сложених техничких решења која су омогућила имплементацију такозване MTEL Зоне  - јединствене зоне позивања и коришћења интернета у Србији, БиХ, Црној Гори и Аустрији у мрежама које припадају „Телеком Србија“ групи - изјавио је Божић.

О конкретним плановима на тржишту Швајцарске говорио је country менаџер MTEL Швајцарска, Мирза Тахировић.

-Пословница чијем смо свечаном отварању данас присуствовали је само прва у низу. Планирамо отварање већег броја продајних места, а наше услуге су тренутно доступне и код наших дистрибутера, као и на сајту www.мтел.цх. Верујем да ће корисницима у Швајцарској посебно бити примамљива понуда телевизије са више од 300 канала, укључујући све најгледаније канале из региона (РТС, Арена Спорт, БН ТВ,  Суперстар, Хајат, ОБН и многе друге), као и посебне погодности приликом коришћења наших пакета мобилне телефоније док бораве у иностранству. Од конкуренције се разликујемо по томе што сви  корисници MTEL Швајцарска имају неограничен број минута и СМС порука у MTEL Зони, док ће приликом коришћења услуга у ромингу бити без додатних трошкова за интернет у Европској Унији, Србији, БиХ и Црној Гори. Поставили смо себи за циљ да будемо „на дохват руке сваком кориснику“ што у нашем случају значи развој дистрибутивне мреже у целој Швајцарској - рекао је Тахировић.

MTEL Швајцарска припремио је и акције добродошлице за своје прве кориснике. Најатрактивније су Телефон iPhone 13 мини гратис, уз тарифу SWISS PLUS, а што се тиче услуге телевизије, MTEL ТВ три мјесеца гратис, уз све тарифе на 24 месеца.

Тренутно најмлађа чланица Телеком Србија групе, MTEL Швајцарска, неће дуго носити тај епитет, јер се ускоро очекује даље ширење пословања „Телеком Србија“ групе, до краја године на Њемачку, а затим и на Сједињене Америчке Државе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана