Милион литара уља из Бимала кренуло према Кини

Глас Српске
Милион литара уља из Бимала кренуло према Кини

Брчко – Из фабрике за производњу јестивог уља БИМАЛ из Брчког отпремљене су прве количине јестивог рафинисаног уља за Кину.

Око милион литара јестивог уља произведеног у Брчком из фабрике БИМАЛ биће отпремљено купцу у Кини. Представници БИМАЛ-а недавно су посјетили неколико купаца у Шангхају са којима је потписан предуговор о сарадњи, а након реализоване прве пошиљке у флекс контејнерима, од сљедеће седмице креће испорука још два и по милиона литара сировог уља. Укупно ће купцима у Кини током љета бити испоручено око три и по милиона литара уља произведеног по највишим стандардима квалитета.

Повећање производних капацитета, константно улагање у квалитет производа и визија развоја на нова тржишта омогућили су БИМАЛ-у да своја висококвалитетна уља извози на свјетско тржиште, укључујући и нова тржишта попут Блиског истока и Кине.

 „Сигурни у квалитет наших производа, вјерујемо да је ово почетак дугорочне сарадње са купцима у Кини", поручила је Наташа Пуцар, Директорица корпоративних комуникација БИМАЛ-а.

БИМАЛ има стратешку визију развоја и пласмана својих производа на нова тржишта, укључујући и тржишта изван регије Западног Балкана, будући да производни капацитети то омогућују. Иако је на новим тржиштима могуће постићи знатно више цијене него на домаћем тржишту, БИМАЛ настоји одржати конкурентне цијене на домаћем тржишту и у континуитету нудити домаћим потрошачима потврђени квалитет свих својих производа произведених Брчком по највишим стандардима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана