Микроелектроника остварила запажене резултате

Глас Српске
Микроелектроника остварила запажене резултате

БAЊA ЛУКA - Предузеће "Микроелектроника" AД, као препознатљив произвођач електронске мјерне опреме, остварило је запажене резултате на европском тржишту у области управљања потрошњом електричне енергије.

- Наша најновија линија производа је награђена повјерењем најзначајнијих европских установа које се баве стандардима и тестирањима опреме у овој области - пише у саопштењу "Микроелектронике".

Додато је да су посебно запажена различита рјешења која омогућавају значајна смањења трошкова струје, а у скорије вријеме ће омогућити исто и за потрошњу гаса, као и топле и хладне воде.

- На тржишту Републике Српске појавили смо се са још једним производним програмом који се бави мјерењем промета новца - фискалним системима. У складу са Законом о фискалним касама РС, "Микроелектроника" је развила и сертификовала четири типа фискалних система са којима је остварила значајне успјехе на домаћем тржишту - наведено је у саопштењу.

У петак је у кристалној дворани хотела "Босна" у Бањој Луци "Микроелектроника" са својим партнерима прославила успјехе који су постигнути са наведена два производна програма.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана