Меркатор промовише домаће производе

Д. К.
Меркатор промовише домаће производе

БAЊAЛУКA - Током наградне игре Привредне коморе РС "Купујмо домаће - произведено у Српској", која је трајала од 1. децембра 2011. до 12. јануара ове године, у продајним јединицама "Меркатора" у Бањалуци, Лакташима, Градишци и Котор Варошу, прикупљено је више хиљада рачуна с три или више производа домаћих произвођача.

Вођа маркетинг службе "Меркатора" Бањалука Сузана Плетикоса рекла је да је "Меркатор" вођен успјешном сарадњом током пројекта "Наше је боље" са Привредном комором РС био идејни творац концепта наградне игре "Купујмо домаће - произведено у Српској".

- Послије израде и усаглашавања концепта и реализације наградне игре, услиједиле су активности с циљем промоције домаћих производа и повећања њихове продаје као и подизања свијести потрошача о потреби куповине домаћих производа - истакла је Плетикоса.

Додала је да је "Меркатор" Бањалука додатно подржао наградну игру са пет поклон бонова у вриједности од по 100 марака, које добитници могу искористити у "Меркатор" продајним јединицама у Бањалуци, Градишци, Лакташима, Котор Варошу и Брчком.

 - Задовољни смо прикупљеним бројем рачуна у наградној игри, јер управо је тај број потврда да смо заједно успјели да остваримо жељени циљ, а то је прије свега да наши купци препознају важност куповине домаћих производа - додала је Плетикоса.

Већ дуже вријеме "Меркатор" у склопу свог дугорочног пројекта "Домаћа корпа" укључује богату понуду домаћих квалитетних производа по повољнијим цијенама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана