Међународни дан штедње обиљежен у свим филијалама UniCredit банке Бања Лука

Г.С.
Foto: UniCredit Bank a.d. Banja Luka

У свим филијалама UniCredit Банк а.д. Бања Лука, данас је већ традиционално, обиљежен Међународни дан штедње, у посебном празничном амбијенту.

Шта је штедња, зашто је важна те како се чува и штеди новац у банци, данас су научили малишани предшколског и млађег школског узрата који су, поводом Међународног дана штедње, посјетили UniCredit банку Бања Лука.

Поводом прославе Међународног дана штедње, уручене су и награде најмлађем штедиши Банке - тромјесечном Бањалучанину те највјернијем штедиши – деведесетпетогодишњем клијенту Банке, такође Бањалучанину.

Поводом Међународног дана штедње, све филијале UniCredit банке Бања Лука, данас су посебно биле прилагођене за малишане који су имали прилику да виде како изгледају просторије банке, које су корисне финансијске навике те како новац може "расти" у банци. Дјеца су такође имала прилику видјети како се користи банкомат,  бројачица новца, упознати се са тим како можемо уштедити вријеме, али и новац - користећи дигиталне услуге Банке, како уштедити енергију и природне ресурсе, као и како сачувати животну околину.

Филијалу UniCredit банке Бања Лука, у улици Марије Бурсаћ у Бањалуци, посјетили су малишани из бањалучког вртића „Колибри 2" и малишани из вртића "Мики Маус", који су, уз супер јунака дјечије штедње, Супер Штека, на занимљив и едукативан начин учили како стећи добре навике још у најранијем узрасту.

Они који су корисне навике већ усвојили те као партнера од повјерења изабрали UniCredit банку Бања Лука данас су награђени за повјерење. Награду најмлађем и највјернијем штедиши, уручио је предсједник Управе UniCredit банке Бања Лука, Гордан Пехар.

„За штедњу је важна сигурност те је од велике важности избор партнера којем ће клијенти повјерити свој новац на чување. UniCredit Банк Бања Лука партнер је од повјерења те је увијек ту за своје клијенте. Данас смо наградили како оне највјерније, тако и оне који корисне навике усвајају још од малих ногу. Поред сигурности, за успјешну штедњу важно је изабрати и врсту штедње у складу са личним потребама. Овим путем се захваљујем свим клијентима Банке на повјерењу које су нам поклонили."

Подсјећамо, UniCredit банка Бања Лука у посебној понуди орочене штедње, за све клијенте који за орочење у валути ЕУР аплицирају онлине, путем њеб странице Банке, омогућава додатних 0,8 процентних поена на редовну каматну стопу. Посебна понуда намијењена је постојећим и новим клијентима, за нове депозите.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана