Мате Римац нуди 1.000 еура свакоме ко му препоручи адекватног радника за фирму

кликс.ба
Foto: Инстаграм

Компанија Римац Груп се због повећаног обима производних пројеката шири на свим нивоима, а њен оснивач и директор Мате Римац је у потрази за новим радницима.

На свом Фejсбук профилу је написао и да ће дати 1.000 еура свакоме ко му препоручи радника, а који на крају буде запослен.
Позиција за коју тражи раднике је стручњак за набавку и логистику, који би могао преузети одговорност за велике пројекте. Због тога је нагласио да се препорука не би требала односити на почетнике и особе које такав посао нису радиле прије.

"Свако ко упути кандидата којег на крају запослимо ће бити награђен с 1.000 еура, без обзира на то јесте ли запослени у Римац Групи или не... Управљање захтјевима овако сложених пројеката није за почетнике, стога вас молимо да не губите своје и наше вријеме препорукама за неквалификоване људе", рекао је он.

Навео је и да ће препоруке бити узете у обзир само уколико су послате путем мејла реферралс@римац-аутомобили.цом. Детаљније информације можете пронаћи на његовом Фејсбук профилу или на званичној страници компаније.
У овој години Римац компанија је упослила око 450 људи, не рачунајући оне који су се придружили из Бугатија, а план је да у 2022. години компанија буде богатија за још 700 радника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана