Мање папирологије најбољи потез

М. Ми.
Мање папирологије најбољи потез

Бањалука - Смањење папирологије код одобравања кредита у Адико банци најбољи је пословни потез у прошлој години према избору сарајевског портала "Индикатор.ба".

Адико банка се, након промјене власника, у пословању фокусирала на ефикасност и једноставну комуникацију, о чему говори и чињеница да су пакет уговора са 77 смањили на свега седам страница.

Уредник портала "Индикатор" Боривоје Симић изразио је задовољство што уручује признање Адико банци за најбољи потез у банкарству.

- Адико банка се са новим имиџом окреће ка будућности. Нову пословну филозофију банке препознали смо као освјежење на банкарском тржишту - навео је Симић.

Директорица Адико банке д.д. Сарајево Санела Пашић рекла је да је 2016. година за ту банку била прекретница, због чега добијено признање има додатну вриједност.

- Овим, али и мноштвом других активности трансформисали смо наше пословање и поставили га на здраве основе, које ће омогућити профитабилно пословање - казала је Пашићева.

Директор Адико банке а.д. Бањалука Марио Иванковић признање доживљава као снажан подстрек у наставку изградње једноставног банкарства без гомиле папира.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана