Куповина на рате без камате је увијек добра идеја

Г.С.
Куповина на рате без камате је увијек добра идеја

Како љетни период и дуго очекивани годишњи одмор не бисте посматрали само као додатно оптерећење вашег личног буџета, већ заиста уживали и одморили на одабраној дестинацији, ваш партнер за паметне финансијске одлуке у помоћ шаље кредитне картице које ће вам омогућити куповину роба и услуга уз одгођено плаћање и плаћање на рате, без додатних трошкова, камата и накнада и то на више од 7.000 продајних мјеста широм БиХ.

То практично значи да кредитне картице UniCredit банке Бања Лука, својим корисницима омогућавају да све трошкове, било да је ријеч о оним планираним, који су настали као припрема за љетовање или изненадним, насталим импулсивном куповином бијеле технике, мобилног уређаја или дијела нове колекције вашег омиљеног бренда, отплатите динамиком која вама највише одговара. Листа трговаца, као и податак о максималном броју рата на који можете подијелити трансакцију коју обавите на мјесту куповине код одабраног трговца, доступни су на web страници Банке. На овај начин ваша куповина ће сигурно бити лагоднија и представљаће мање оптерећење за буџет. Приликом плаћања на продајном мјесту, потребно је да одаберете број рата којима ћете отплатити одабрани производ или услугу (од 2 до 24 рате, у зависности од трговца) те трансакцију потврдити PIN-ом.

Ипак, уколико се деси да сте у тренутку куповине заборавили на ову могућност или подјела трансакције на рате на продајном мјесту није могућа, и даље нема простора за бригу, будући да то можете учинити накнадно - путем UniCredit m-bank апликације. Сваку вашу једнократну трансакцију у вриједности од 100 КМ до 10.000 КМ, било да је направљена на POS терминалу у радњи, онлајн трговини или на банкомату, можете подијелити минимално на три, а максимално на 24 рате, у зависности од износа трансакције и ваших потреба. Накнада за ову услугу обрачунава се у складу са важећом Тарифом накнада за производе и услуге у пословима са физичким лицима, а иста је доступна на wеb страници Банке.

UniCredit кредитне картице, осим плаћања на рате, својим корисницима нуде низ других погодности, као што су комфорна бесконтактна плаћања на POS терминалима у само неколико секунди, бескаматна одгода плаћања до 50 дана за куповину роба и услуга на продајним мјестима те исплату готовине на банкоматима и другим исплатним мјестима у земљи и иностранству. Такође представља најбржи и најједноставнији пут до додатне готовине јер се са истом могу реализовати Брзи готовински кредити са роком отплате до 36 мјесеци, у свега неколико минута - без депозита, судужника, мјеница и осталих инструмената обезбјеђења. Будући да користи 3D Secure протокол, кредитна картица вам омогућава и сигурну куповину путем интернета.

Супер могућност кредитних картица јесте и њихово инстант издавање које клијенту омогућава да, одмах по потпису уговорне документације, исти дан може преузети и користити своју картицу за плаћања роба и услуга, као и користити све остале погодности које она доноси.

А да UniCredit Bank а.д. Бања Лука води рачуна о потребама својих клијената и заједница у којима послује, поред свих наведених функционалности, доказ је и чињеница да су нове Мastercard кредитне картице Банке направљене од рециклираног материјала те садрже бочне урезе који помажу слијепим и слабовидим лицима у распознавању картица само на основу додира.

Уколико још увијек немате Вашу UniCredit кредитну картицу, аплицирајте одмах путем web странице Банке или посјетите вама најближу филијалу Банке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана