Краљевска штедња у Новој банци: Каматна стопа до 3,5% за online аплицирање

ГС
Краљевска штедња у Новој банци: Каматна стопа до 3,5% за online аплицирање

БАЊАЛУКА - „Краљевска штедња“ назив је нове промотивне кампање Нове банке. Током трајања кампање промовисаће се класична орочена штедња, али и идеје важне за сваког појединца: да је воља наш главни покретач и да од идеја и снова не би требало одустајати. Тај мото лакше је остварити када га прати финансијска сигурност, што Нова банка нуди чувајући и увећавајући новац својим корисницима.

Из Нове банке истичу бројне предности која ова кампања нуди. За кориснике који новац желе орочити на одређени период, према својим финансијским могућностима, класична орочена штедња нуди могућност исплате камате унапријед. Период орочења клијенти бирају сами, као и валуту у којој ће се штедни улог исказати (КМ или евро).

Каматна стопа је фиксна, а исплата камате је прилагођена потребама корисника и може да се врши унапријед (одмах за цијели период орочења), мјесечно, квартално, полугодишње, годишње или по истеку орочења.

Подношење захтјева путем странице www.novabanka.com доноси стимулацију кроз увећање редовне каматне стопе и до 2,40 процентних поена, што значи да каматна стопа може да расте и до 3,5 одсто. Јединствена понуда важиће до 30. новембра 2023. године.

-.У Новој банци одлично знамо да је штедња најсигурнија инвестиција за будућност и зато смо за наше кориснике припремили понуду која ће одговорите на њихове потребе и очекивања.

Управо због тога, све грађане који желе да свој новац чувају на сигурном мјесту, гдје влада повјерење, те да захваљујући томе остваре зараду, позивамо да искористите понуду Краљевске штедње и да се већ данас информишу о свим њеним погодностима - истакао је руководилац корпоративних комуникација Нове банке Стефан Пајић.

Штедња је вјештина која се учи и унапређује. Чак и минималан износ штедње на мјесечном нивоу може имати велики допринос дугорочном финансијском плану. За додатно усавршавање финансијских навика, те информације о класичној ороченој штедњи, доступна је веб страница Нове банке те бесплатан инфо телефон 080050011.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана