Компанија Visa наградила Нову банку

ГС
Компанија Visa наградила Нову банку

БАЊАЛУКА - Изврсност у пословању Нове банке а.д. Бањалука још једном је потврђена признањем додијељеним од стране компаније Visa, једног од свјетских лидера у дигиталним плаћањима, присутним на тржишту југоисточне Европе већ дуги низ година.

Награда под називом „„Exceptional Growth in E-commerce Acquiring“,“, која се односи на значајан допринос Нове банке у расту онлajn плаћања на тржишту БиХ, уручена је за постигнућа из 2021. године.

Компанија Visa изразила је дубоку захвалност према Новој банци, као вриједном партнеру који је у протеклој години уложио додатне напоре за промоцију и омогућавање боље доступности безготовинског плаћања за грађане БиХ. Основни циљ промоције био је уклањање препрека и укључење што већег процента становништва у глобалну економију.

Ова награда је снажан подстрек да наставимо са континуираним радом на унапређењу постојећих и развојем нових услуга у области дигиталних сервиса, изјавио је Стефан Пајић, руководилац корпоративних комуникација у Новој банци.

Уручено признање потврда је остварених резултата, али и изванредне услуге коју Нова банка пружа својим клијентима, за шта је неопходна отвореност према иновативним рјешењима и добро познавање босанскохерцеговачког тржишта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана