Компанија "m:tel": Попуст на телефоне Huawei

ГС
Компанија "m:tel": Попуст на телефоне Huawei

БАЊАЛУКА - Компанија "m:tel"до краја мјесеца нуди попуст и до 200 КМ на телефоне произвођача "Huawei ", и то на P Smart 2021, P40 litе, P40 или P40 Pro, саопштено је данас из ове компаније

- За савршену комуникацију, одаберите "m:tel"  Претплата+ тарифе и уживајте у фантастичним бонусима за мобилни интернет, разговоре и поруке, а одабране телефоне плаћајте на рате без камате - наводи се у саопштењу.

У зависности од потребе за комуникацијом, може бити изабрана једна од шест Претплата+ тарифа, а заједничка им је неограничена комуникација уз бонусе и попусте.

Попуст на телефоне траје до краја марта или до истека залиха.

- Током мјесеца марта искористите одличну "m.tel" понуду у којој уз Претплата+ тарифе можете да набавите телефоне Huawei P Smart 2021, P40 lite, P40 или P40 Pro по сниженим цијенама и до 200 КМ. Елегантан дизајн, рафинирана израда и динамична боја Huawei P Smart 2021 телефона учиниће да га заволите већ на први поглед. Са великим екраном, одличном аутономијом и другим сјајним карактеристикама, овај модел је креиран да буде ефикасан и освоји срца што већег броја корисника – поручују у компанији и "m:tel" .

Додају да ће батерија великог капацитета од 5.000 mAh у комбинацији са AI алгоритмом за уштеду енергије, без напора омогућити забаву која ће дуго трајати.

- Великом екрану од 6.67 инча највише ће се обрадовати млађа популација, али ће он привући пажњу и осталима. Сам квалитет и врхунска резолуција екрана је један од главних адута Huawei P Smart 2021 телефона. Са четири AI камере бићете спремни за истраживање у сваком тренутку. Забиљежите своје најбоље тренутке, камера високе резолуције од 48 MP снимиће их у живописним и ултра јасним детаљима. Супер ноћни режим ухватиће љепоту сваког тренутка чак и при слабом свjетлу а са 120° сочивом ултра широког угла, усликајте фотографије великих објеката или групе људи у пуном погледу – поручују у овој компанији.

Додају да ће остовремено покретање апликација омогућити 4GB RAM меморије а одличних 128GB интерне меморије доноси више него довољно простора за све омиљене видео записе, фотографије и игрице.

- Врхунски Kirin 990 скуп чипова Huawei P40 и  Huawei P40 Pro телефона мијења ваш доживљај брзине, а са овим моделима придружите се добу визионарске фотографије. Huawei P4 има троструку Ultra Vision Leica камеру са надограђеном AI могућношћу која радикално мијења фотографију и видеографију. Уживајте у моћном изгледу слика и видео записа и допустите им да говоре умјесто вас – нагласили су у овој компанији.

Напомињу Huawei једноставно није одустао док није креирао најбољу четвероструку камеру и управо је због тога Huawei P40 Pro постао синоним за врхунске фотографије.

- Најбоље искуство, дизајн, квалитет и карактеристике одликују Huawei P40 Pro модел који је право чудо на длану. Lite модел Huawei P40 серије посједује четири камере – 48 МП широку, ултрашироку квалитета 8 МП, 2 МП макро камеру и сензор за дубину истог квалитета. Huawei P40 Lite има велики 6,4-инчни Full HD+ екран са уграђеном предњом камером од 16 МП.

Батерија телефона има капацитет од 4.200 mAh, с подршком за брзо пуњење од 40W које гарантује пуњење до 70% у 30 минута. У "m:tel"понуди доступан је у црној и зеленој боји.

Попуст траје до краја марта 2021. године или до истека залиха, a одабрани Huawei модел могуће је наручити онлајн путем сајта www.mtel.ba или позовите 0800 50 000.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана