Колико можете зарадити или изгубити пијући своју јутарњу кафу?

Агенције
Колико можете зарадити или изгубити пијући своју јутарњу кафу?

Наш свијет се мијења. Како технологија напредује, тако тржишта еволуирају. Од физичких берзи, до online платформи за трговање. Технолошки напредак омогућио је да приступ свјетским берзама постане доступан свима. Данас, на свјетским берзама, у сваком тренутку тргују милиони људи широм свијета.

FXLider, свим читаоцима Гласа Српске, поред приступа свјетским берзама, обезбиједио је и бесплатних 50 ЕВРА за трговање. На овај начин, без ризика, можете да тестирате своје берзанске вјештине и провјерите колико можете зарадити или изгубити.

Бесплатних 50 ЕВРА за трговање на свјетским берзама можете преузети овдје.

Како се приступа свјетским берзама?

Свјетским берзама се приступа путем online платформи за трговање, у којима сваки учесник, на основу својих интересовања, степена информисаности и знања, бира чиме жели да тргује. За комплетно трговање је потребан само рачунар или мобилни уређај и интернет конекција.

Бесплатних 50 ЕВРА за трговање на свјетским берзама можете преузети овдје.

Чиме се тргује на свјетским берзама?

На свјетским берзама се тргује цијеном производа (такозвани CFD-ови) у које спадају свјетске валуте (EUR, USD, GBP, CHF...), робе (злато, сребро, нафта, пшеница...) и дионице свјетских компанија (Apple, Google, Microsoft, Facebook, Ferrari, Тесла, Адидас...). Сваки учесник у трговању на располагању има преко 150 различитих производа за трговање.

Бесплатних 50 ЕВРА за трговање на свјетским берзама можете преузети овдје.

Како се тргује на свјетским берзама?

Пошто се не тргује физичким производима, већ њиховим цијенама, трговање је могуће без обзира да ли цијена производа расте или опада, тако што се отвори налог за куповину (уколико цијена расте) или налог за продају (уколико цијена пада). Због тога је могуће зарадити, али и изгубити, и када цијене расту и када цијене падају.

Бесплатних 50 ЕВРА за трговање на свјетским берзама можете преузети овдје.

**********

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970. Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана