Клуб лојалности Нове Банке - Бонус за кориснике VISA Classic на рате

Nova Banka
Клуб лојалности Нове Банке - Бонус за кориснике VISA Classic на рате

Од 1. маја до 31. јула 2015. године Нова банка ће награђивати вјерност својих клијената, корисника кредитне картице VISA Classic на рате.

У том периоду Банка ће вршити уплату бонуса у висини 1% од потрошеног мјесечног износа. Уплате бонуса ће се вршити до 5. у мјесецу за претходни мјесец, директном уплатом на рачун клијента за који је везана платна картица, а што ће бити приказано на сљедећем мјесечном изводу. Сви корисници кредитне картице VISA Classic на рате су аутоматски укључени у програм Клуба лојалности, без подношења посебне пријаве за учешће.

Провјере остварених бонуса могуће је извршити на web страници Нове банке​ или позивом на бесплатни инфо телефон 080050011.

Куповина кредитном картицом VISA Classic на рате, поред бонуса од 1% од потрошеног мјесечног износа, има бројне предности. Клијентима је омогућено плаћање на 6, 12 или 24 рате, без камата, на више од 600 продајних мјеста у Босни и Херцеговини, посебно означених наљепницом Нове банке о продаји на рате. Поред наведеног, помоћу ове платне картице грађани могу куповати и подизати готовину у Босни и Херцеговини или иностранству, а она нуди и могућност куповине на рате путем Интернета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана