Како љетни одмор учинити што опуштенијим, било да водите велики бизнис или сте самостални предузетник?

Г.С.
Како љетни одмор учинити што опуштенијим, било да водите велики бизнис или сте самостални предузетник?

Уколико сте власник бизниса или самостални предузетник, вјероватно се често налазите у ситуацији да посао носите са собом кући, радним данима, викендом, па чак и на годишњи одмор. Одговорни сте за пословање, плате, добављаче и све трошкове и обавезе које ваш бизнис има.

Како бисте са својих леђа скинули барем дио терета и обавеза које имате, нарочито током годишњег одмора, препоручујемо да користите бенефите мобилног банкарства за правна лица које ће већину банкарских послова, које сте приморани да обавите, учинити знатно бржим и једноставнијим.

Уз m-bank BIZ мобилно банкарство UniCredit банке Бања Лука свој бизнис имате на длану, без доласка у Банку, а свим својим пословним рачунима приступате у било које вријеме, са било ког мјеста у земљи или иностранству, 24 сата дневно, 7 дана у седмици.

Услугу m-bank BIZ, можете уговорити без мјесечне накнаде (до 31.12.2024. године) у најближој филијали UniCredit банке Бања Лука, и нека то буде један од ријетких одлазака у Банку, посебно у периоду високих температура или гужви на шалтерима.

Дигиталне услуге штеде вам не само вријеме, већ и новац, будући да су сва плаћања у оквиру домаћег платног промета, а која реализујете путем UniCredit дигиталних услуга, до 60% повољнија од плаћања на шалтеру Банке.

М-bank BIZ услуга, поред унутрашњег и међународног платног промета те увида у стање и промет по свим рачунима отвореним у Банци, клијентима нуди и низ додатних функционалности: конверзију валута, уговарање трајног налога, доставу е-маил потврде о извршеној трансакцији, активацију Businessс картица те измјену дневног лимита по истим, увид у PIN кодове платних картица, претрагу локација најближих банкомата и филијала - и све то брзо и једноставно, путем апликације m-bank BIZ, која клијентима омогућава бизнис на длану.

UniCredit посебну пажњу посвећује безбједности дигиталних сервиса, како би спријечила евентуалне злоупотребе, што значи да је и ваша апликација, као и комплетно пословање путем исте, вишеструко заштићено.

Апликација је доступна клијентима правним лицима, корисницима Андроид и Аpple уређаје путем Google Play -а или Apple Store-а, али и корисницима Huawei уређаја на платформи АppGalery.

Додатне информације у вези са апликацијом m-bank BIZ, као и осталим производима и услугама, пронађите путем web странице Банке, посјетите вама најближу филијалу или бесплатно позовите Контакт центар, путем телефона 080 051 051.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана