Испорука фијат пунта у понедјељак

В. К.
Испорука фијат пунта у понедјељак

БAЊA ЛУКA - Првих 45 возила субвенционираног "фијат пунта" из крагујевачке фабрике стигло је у петак у Бању Луку, а сва возила би требало да се нађу до суботе у продајном салону предузећа "Самакс", овлашћеног дилера "Фијат аутомобила Србија" за РС, потврдили су у "Самаксу".

Из овог предузећа саопштено је да ће испорука возила купцима бити обављена у понедјељак на Тргу Републике Српске, а примопредаји ће присуствовати представници влада РС и Србије, директор "Фијат аутомобила Србије" и представници банака. 

Становници Српске субвенционисани аутомобил "фијат пунто" плаћају 5.999 евра, а трошкове осигурања, транспорта и царине сносе владе РС и Србије. У оквиру овогодишњег пројекта субвенције аутомобила становницима РС, до 15. децембра, биће испоручено и преосталих 255 возила марке "фијат пунто".

У "Самаксу" кажу да у Српској има више од хиљаду заинтересованих грађана за куповину субвенционисаног "пунта" под повољним условима и на кредит до седам година.

Процедуре око преузимања возила почеле су прошле седмице, када је петнаестак купаца потписало предуговоре за куповину овог аутомобила са представницима фирме "Самакс".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана