Искористите прилику: Узмите бесплатних 50€ за трговање фунтом на свjетској берзи

Глас Српске
Искористите прилику: Узмите бесплатних 50€ за трговање фунтом на свjетској берзи

FXLider, свим читаоцима Гласа Српске, даје БЕСПЛАТНИХ 50 ЕВРА за трговање британском фунтом и евром на свjетској берзи, јединој берзи на којој можете да зарадите и када вредности валута расту али и када вредности валута падају.

Искористите прилику и узмите ових бесплатних 50 евра за трговање овде.

Велика Британија ће морати до краја 2017. године да одлучи да ли ће остати чланица Европске Уније. Неколико великих политичких партија у Великој Британији подржава референдум по питању чланства у ЕУ а међу њима су најзначајније Конзервативна партија и Независна партија Уједињеног краљевства (УКИП).

Присталице Brexit-а (како се популарно назива излазак Велике Британије из ЕУ) базирају свој став на мноштву различитих фактора. Главни аргументи за Brexit су да ЕУ кошта превише, да је постала превелика, да је нарушила домаће политике држава чланица као и национални суверенитет уз гушење пословања престрогом регулативом.

Британија се већ раније опредjелила да не буде чланица монетарне уније, задржала је своју националну валуту – Фунту (GBP) умjесто да усвоји нову заједничку европску валуту – евро, као и да не буде чланица Шенгенског простора чиме не дијели отворене границе са бројним европским државама.

Ипак, трговински представници из САД-а упозоравају да ће САД имати веома мало интересовања за такве преговоре и да ће из тренутних трговинских договора између ЕУ и САД-а, ВБ бити вјероватни искључена.  У том случају Британија би изгубила шансу да се избори за привилеговани трговински однос са САД-ом и морала би да се суочи са истим тарифама и другим рестрикцијама са којима се суочавају земље у развоју као што су Бразил, Кина и Индија.

У посљедњих неколико мјесеци могућност да Велика Британија изађе из Европске Уније ствара јак притисак на евро и то са добрим разлогом. Прошле године Шкотска је одржала референдум и њени грађани су одлучили да остану у оквиру Британије. Ипак, вредност фунте је тада пала под утицајем хипотезе да је могуће отцјепљење, чиме је судбина ВБ  постала нестабилна.

Преузмите бесплатних 50 евра за трговање овдје.

Слична ствар ће се вјероватно поновити уколико Велика Британија одлучи да одржи овај референдум.  Неизвијесност по овом питању има негативан утицај и на вредност евра као и на фунту јер ако нешто тржиште не воли то је управо неизвесност.

++++

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.
Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti
Ugovori za razliku u ceni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumeli rizike, a potražite i nezavisan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана