Хрватска фирма отвара 300 радних мјеста у Београду

Танјуг
Хрватска фирма отвара 300 радних мјеста у Београду

Београд - Хрватска фирма Комодум вита д.о.о. филијала у Београду, чланица међународне групације Ај-Би-Си Интернешенал расписала је конкурс на основу кога би 300 људи у Београду требало да добије стални посао, саопштила је данас та компанија.

Комодум вита се бави директним маркетингом и тражи људе који би радили као оператери у кол центру, али и за друге послове.

Компанија из Хрватске је почела да ради у Београду током минулог мјесеца, а комплетну опрему информатичке технологије (ИТ), вриједну више стотина хиљада евра, набавила је од српских партнера, док као софтвер користи сопствене напредне апликације.

У стални радни однос Комодум је већ примио око 50 људи, сада је посредством Националне службе за запошљавање Србије расписан конкурс за још 300 радних мјеста, а до јесени би, како се очекује, требало у Београду да запосли укупно 800 људи.

Према саопштењу, Групација ИБЦ Интернешенал, чији је Комодум вита члан, регистрована је 1986. у Дубаију као оф-шор фирма и од тада ушла у светски врх у области директног маркетинга.

Србија је 14. земља Европе у којој је та компанија основала своју подружницу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана