Хит понуда из m:tela: m:tel Open услуга са претплатом од 1 КМ прва четири мјесеца!

Г.С.
Хит понуда из m:tela: m:tel Open услуга са претплатом од 1 КМ прва четири мјесеца!

Јесење погодности из m:tela за нове кориснике Open услуге доносе претплату од само 1КМ за прва четири мјесеца коришћења Open услуге.

 Посебну пажњу у m:telу су овом приликом посветили постојећим корисницима и у захвалност на указаном повјерењу омогућили прикладан попуст од 50% на претплату наредна четири мјесеца за кориснике који прошире садржај постојеће Open услуге, или уколико по истеку уговорне обавезе исту обнове на период од двије године. Поменута акција с попустима на мјесечну претплату трајаће до краја октобра 2014. године.

Подсјетимо се битних предности интегрисаних Open услуга које ће Ваш улазак у m:tel Open свијет учинити једноставнијим и олакшати ваш избор. Дакле, уколико одлучите да обједините три услуге на једном мјесту, и уз то имате увијек исти износ рачуна, онда је Open Trio пакет са богатом понудом дигиталних ТВ програма, бесплатних разговора и неограниченог интернета прави избор за вас. Сигурни смо да ће и код најзахтјевнијих корисника ова услугу у потпуности  задовољити сва очекивања.

У посљедње вријеме у m:telу су веома популарни Open Quadro пакети који уз већ поменуте услуге телевизије, интернета и фиксне телефоније, обезбјеђују услугу мобилне телефоније са значајним бонусима, а по повољним цијенама. Корисници могу изабрати један од четири понуђена Quadro пакета, зависно од потребе  броја ТВ канала, брзине и количине неограниченог интернета, те бонуса у минута за разговоре и SMS поруке у m:tel мобилној мрежи и бесплатних разговора према фиксним мрежама у Европи и свијету (fair use). Подсјетићемо да су разговори 

у m:tel фиксној  мрежи која броји преко 300 000 корисника, бесплатни  у  Open Duo, Trio и Quadro пакетима.

Open duo услуга представља рјешење у  случају када су вам довољне двије врсте услуга. У том случају на  вама је само избор одговарајуће комбинације: телевизија и бесплатни разговори, телевизија и неограничен интернет, или неограничен интернет и бесплатни разговори.

Уколико преферирате "step by step" упознавање, мишљења смо да ће  свобухватност Open старт телевизије отклонити све ваше дилеме. За  добар старт у свијет телевизије, бесплатних разговора и интернета, препоручујемо Open старт пакете који у себи садрже избор најпопуларнијих канала, неограничен интернет и бесплатне разговоре унутар м:тел мрежне групе.

Из мноштва понуде уређаја уз Open издвајамо SMART LED TV Samsung UЕ39F5300 (39" 98cm) са цијеном већ од 300 КМ уз Quadro Plus, за оне који  не користе попуст на претплату.

Детаљније информације можете добити на m:tel продајном мјесту или позивом на број корисничког сервиса: 0800 50 005.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана