Етихад: Почиње продаја промотивних карата

Танјуг
Етихад: Почиње продаја промотивних карата

Авиокомпанија Етихад ервејз најавила је данас продају повратних карата по промотивним цијенама ка дестинацијама у Азији, Африци и Аустралији за путнике који путују из Београда.

Карте ће по овим промотивним цијенама моћи да се обезбједе до 31. марта 2014, и важиће за путовања почев од 10. марта до 20. јуна 2014. године, не укључујући период од 11. до 20. априла.

Карте се могу купити посјетом пословници Етихад ервејза на аеродрому Никола Тесла у Београду, као и путем сајта Еtihad Aieways или путем овлашћених туристичких агенција.

У економској класи ће, тако, најнижа цијена повратне карте, на примјер, до Сиднеја нити 1.352 евра, до Шангаја и Пекинга 572 евра, а до Јоханесбурга 680 евра.

Етихад ервејз је власник 49 одсто капитала Ер Србије, српског националног авиопревозника који је основан 26. октобра 2013.

Етихад Ервејз има власнички удио и у компанијама Аирберлин, Ер Сејшелс, Вирџин Аустралија, Ер Лингус и Џет Ервејз. У току је регулаторно одобрење које ће омогућити улагање у швајцарском авиопревознику Дарвин Ерлајн.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана