Етихад ервејз: Конкурс за кабинско особље

Срна
Етихад ервејз: Конкурс за кабинско особље

Бањалука - Авио-компанија "Етихад ервејз" позвала је заинтересоване кандидате из Републике Српске са искуством и способностима у области угоститељства да се пријаве на конкурс за посао кабинског особља.

Кандидати треба да имају више од 21 године и течно говоре енглески језик, док познавање других језика представља додатну предност, саопштено је из ове компаније.

Заинтересована лица пријаву могу поднијети путем интернета на адресу careers.etihadairways.com., а изабрани кандидати биће позвани на разговор 11. јануара у Бањалуци.

Потпредсједник сектора за госте "Етихад ервејза" Обри Тид рекла је да ће кандидати бити оспособљени за све аспекте безбједности у кабини, припрему и пружање услуге и да ће у наредни круг проћи само кандидати са одговарајућим познавањем језика који својим презентовањем остављају добар утисак и чије су интерперсоналне вјештине на изразито високом нивоу.

Она је додала да ће нови кадар за кабинско особље проћи седмонедјељни програм обуке, који се обавља у савременом центру за обуку у Абу Дабију.

Кабинско особље компаније "Етихад ервејз" стационирано је у Абу Дабију, у Уједињеним Арапским Емиратима и запошљава широки спектар профила, укључујући главне куваре за Дијамантску прву класу, менаџере за храну и пиће за Бисерну бизнис класу, и стјуарте, односно стјуардесе за класе премијум и економску.

Ова компанија освајач је престижних звања водећег свјетског авиопревиозника, водеће свјетске прве класе, и водећег свјетског кабинског особља на свечаности додјеле Свјетских награда за путовања у новембру у Дохи у Катару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана