Етихад долази по нове раднике

Д. К.
Етихад долази по нове раднике

Бањалука - Представнике авио-команије "Етихад ервејз" толико су одушевили кандидати из РС који су се пријавили за њихово кабинско особље да су одлучили да 24. марта поново дођу у Бањалуку како би пронашли нове раднике.

Из ове компаније јуче је саопштено да ће обавити интервјуе са кандидатима за кабинско особље, менаџере за храну и пиће и шефове куваре на лету.

- Сви потенцијални кандидати заинтересовани за каријеру у тиму "Етихад ервејза" прво треба да се пријаве путем сајта њњњ.етихад.цом/цареерс. Они који прођу у идући круг биће позвани на интервју - наводе у "Етихад ервејзу".

Истичу да је потпредсједник сектора за госте у "Етихаду" Обри Тид изјавила да је била импресионирана начином на који су кандидати дошли припремљени са биографијама први пут када су радили интервјуе за запошљавање у Бањалуци.

- Готово трећина је била успјешна и понуђена им је прилика да раде широм мреже "Етихад ервејза". Срели смо много људи који ће постати веома добри на пословима кабинског особља и још више унаприједити наш углед и квалитет - истакла је Тидова.

Компанија "Етихад" већ је одабрала 20 најуспјешнијих из Српске, који 16. марта треба да почну обуку у Абу Дабију.

Првих 20 кандидата из РС који су примљени почеће обуку у врхунској "Етихад ервејз академији за обуку" у Абу Дабију.

Језици

Обри Тид је рекла да ће у идући круг проћи само кандидати са одговарајућим познавањем језика, који својим презентовањем остављају добар утисак и чије су интерперсоналне вјештине на изразито високом нивоу.

- Поред тога што кандидати морају да имају барем 21 годину старости, потребно је и да течно говоре енглески језик. Познавање и других језика представља додатну предност - истакла је Тидова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана