Etihad Airways долази у Бањалуку за два дана

Banjaluka.com
Etihad Airways долази у Бањалуку за два дана

Још два дана су преостала да се заинтересовани кандидати из Бањалуке пријаве на конкурс за кабинско особље компаније Etihad Airways.

Амбициозни и талентовани професионалци жељни интернационалне каријере у оквиру једног од водећих свјетских авио превозника, Etihad Airways, позивају се да се преко интернета, on-line, пријаве на конкурс. Изабрани кандидати биће потом позвани да дођу на разговор у Бањалуку 11. јануара 2014. године.

Etihad Airways, национални авиопревозник Уједињених Арапских Емирата (УАЕ), тражи људе са искуством и способностима у области угоститељства да се прикључе тиму кабинског особља водеће авиокомпаније на свијету.

Кабинско особље компаније Etihad Airways је стационирано у Абу Дабију, у УАЕ и запошљава широки спектар профила, укључујући главне куваре за Дијамантску прву класу, менаџере за храну и пиће за Бисерну бизнис класу, и стјуарте односно стјуардесе за класе премијум и економску.

Обри Тид, потпредседник сектора за госте каже: „Etihad Airways тражи мотивисане појединце који су жељни да почну нову и узбудљиву каријеру у авиокомпанији свјетске класе.

„Кандидати ће бити оспособљени за све аспекте безбједности у кабини, припрему и пружање услуге. Они ће развити нове вјештине и радити са водећим тимом професионалаца у овој привредној грани, истовремено стичући нове пријатеље и упознајући свијет.”

Тид каже да је однос компанија Etihad Airways и Air Serbia отворио могућности за запошљавање на новим тржиштима, укључујући и Републику Српску.

„Etihad Airways је већ успјешно ангажовао изванредне људе за своје кабинско особље из Србије, а сада смо у потрази за будућим звијездама и овдје у Бањалуци,” каже она.

Особама заинтересованим за посао у компанији Etihad Airways савјетује се да пријаву поднесу он-лајн на адреси њњњ.цареерс.етихадаирњаyс.цом.

Изабрани кандидати ће бити позвани да дођу на разговор који ће се одржати 11. јануара 2014.

Потребно је да кандидати за ова мјеста у компанији Etihad Airways имају преко 21 године, течно говоре енглески језик, а познавање и других језика представља додатну предност.

Тиедт је рекла да ће у наредни круг проћи само кандидати са одговарајућим познавањем језика, који својим презентовањем остављају добар утисак и чије су интерперсоналне вјештине на изразито високом нивоу.

Нови кадрови за кабинско особље ће проћи седмонедјељни програм обуке, који се обавља у савременом центру за обуку компаније Etihad Airways, Service Training Academy у Абу Дабију. Смјештени су у Абу Дабију и уживају велики број повластица за путовања и смјештај.

Etihad Airways је освојио престижна звања: Водећег свјетског авиопревиозника, Водеће свјетске прве класе, и Водећег свјетског кабинског особља на свечаности додјеле Свјетских награда за путовања која је одржана новембра мјесеца 2013. године у Дохи, у Катару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана