Ер Србија: Нов начин чекирања

Танјуг
Ер Србија: Нов начин чекирања

Београд - Ер Србија ће 25. фебруара прећи са "Гаетан" система за пријављивање путника на савремени систем "SabreSonic Check-in" на београдском аеродрому "Никола Тесла".

"Прелазак на нови систем ће Ер Србији омогућити боље услове за пружање услуга путницима на београдском аеродрому, модернизовати поступак прихвата и отпреме путника и обезбедити већу функционалност пријављивања путника", рекао је генерални директор Ер Србије, Дане Кондић.

Како је додао, самим тим ће обезбjедити новији и ефикаснији систем пријављивања путника на матичном аеродрому, саопштено је из те авиокомпаније.

Нов начин чекирања путника почеће 25. фебруара на лету за Лондон у 10.40 сати, а завршетак преласка се очекује 27. фебруара.

Ер Србија је позвала путнике који буду путовали из Београда у периоду од 25. до 27. фебруара да дођу на аеродром најмање три сата прије предвиђеног времена полетања и понесу одштампану потврду резервације, односно путни "итинерер".

Да би се адекватно припремила за прелазак на нови систем Ер Србија је на вријеме обезбједила обуку за нови "SabreSonic Check-in" систем за више од 100 запослених и предузима низ корака како би обезбједила несметано унапређење система.

Тим од 30 стручњака за промену система дошао је из партнерске авиокомпаније Етихад ервејз у Београд, као и четворочлани стручни тим из компаније Сабре.

Ер Србија је основана 26. октобра 2013. као национална авиокомпанија Србије. Авиокомпанија тренутно има флоту од 10 ускотрупних и четири турбоелисна авиона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана