Ер Србија најавила јефтинији лет у 13 градова

Драгана Келеч
Ер Србија најавила јефтинији лет у 13 градова

Бањалука - Компанија "Ер Србија" најавила је промотивне цијене повратних карата у економској класи за све путнике који путују из Бањалуке у 13 свјетских градова.

Промотивне цијене, како је саопштено из "Ер Србије", важиће за путовања из Бањалуке ка Милану, Прагу, Штутгарту, Диселдорфу, Бечу, Стокхолму, Копенхагену, Риму, Цириху, Берлину, Паризу, Москви и Абу Дабију.

- Промотивни период трајаће од 24. до 30. марта ове године, а важиће за путовања до 30. маја, и то не укључујући период од 11. до 27. априла - истакли су у "Ер Србији".

У "Ер Србији" су истакли да ће сви заинтересовани путници своје карте моћи купити у филијалама "Ер Србије", у пословном центру "ЛТГ" у Бањалуци, али и путем веб сајта "Ер Србије" и преко овлашћених туристичких агенција.

Нагласили су да је за све путнике "Ер Србије" организована и посебна аутобуска линија до међународног аеродрома Бањалука у Маховљанима.

- Полазак са старе аутобуске станице у Бањалуци биће свакодневно у 13.30 часова, а полазак са аеродрома у 15.30 часова - казали су у "Ер Србији" и нагласили да цијена трансфера у једном правцу кошта десет марака те да се карта може купити код туристичких агената, на аеродрому Бањалука, али и код возача у аутобусу.

Додали су да је од отварања свакодневних летова "Ер Србије" ка Бањалуци у децембру прошле године Цирих био међу најпопуларнијим дестинацијама за путнике из Српске, преко међународног аеродрома "Никола Тесла" у Београду.

- Остале популарне дестинације за путнике преко матичне луке у Београду биле су Москва, Париз, Штокхолм, Праг, Диселдорф, Амстердам, Рим и Абу Даби - казали су у "Ер Србији".

Стјуардесе

Послије успјешно реализованог интервјуисања кандидата за кабинско особље у јануару ове године, компанија "Етихад ервејз" би данас у Бањалуци поново требало да обави нове интервјуе, а у сриједу у Београду.

Како је саопштено из "Етихада", овај национални авиопревозник Уједињених Арапских Емирата тражи талентоване професионалце из области услужне дјелатности угоститељства да се придруже његовом тиму водећег свјетског кабинског особља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана