Драган Ковачевић нови директор

Срна
Драган Ковачевић нови директор

Бањалука - Надзорни одбор Хипо Алпе Адриа банке Бањалука именовао је Драгана Ковачевића за првог човјека ове банке у Бањалуци, а управљачком тиму банке придружио се и Марио Иванковић.

Предсједник управе Хипо Груп Алпе Адриа Улрих Кисинг рекао је да Ковачевић одлично познаје локално финансијско тржиште, подсјетивши да је до сада био на позицији директора Хипо Алпе-Адриа банке, а да је од 2010. до 2012. године обављао функције извршног и замјеника директора у Хипо банци Бањалука.


"Са новим менаџерским тимом, додатно оснаженим доласком Мариа Иванковића, који, такође, посједује богато банкарско искуство, те са новим власницима Адвентом интернешнелом и ЕБРД-ом, Хипо Алпе-Адриа банка Бањалука је у одличној позицији да развије своје пословање те пружи подршку локалној економији и нашим клијентима"", рекао је Кисинг.

Он је захвалио досадашњем директору Хипо банке у Бањалци за труд и подршку током протеклих година.

Из Хипо банке саопштено је да ће досадашњи директор банке у Бањалуци Горан Бабић остати у Хипо банци као савјетник управе, те да ће одређено вријеме пружати подршку у реализацији постављеног рјешења за конверзију кредита са валутном клаузулом у швајцарским францима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана