Дејан зарадио 3000 евра на уложених 300 евра тргујући на свjетској берзи од своје куће

Агенције
Дејан зарадио 3000 евра на уложених 300 евра тргујући на свjетској берзи од своје куће

Дејан Ђокић, предузетник из Ужица, већ 3 мjесеца веома успjешно тргује на свjетској берзи.

’Највише тргујем валутама и нафтом, понекад и златом. Тргујем непуна 3 мjесеца и за та 3 мjесеца на уложених 300 евра сам зарадио око 3000 евра. Од тих 3000 евра подигао сам 2000, а 1000 оставио да и даље тргујем’, каже Ђокић.

Свим читаоцима Гласа Српске, који желе да се опробају у трговању на свjетској берзи, FXLider даје БЕСПЛАТНИХ 50€ намењених за трговање на јединој берзи на којој можете зарадити и када цијене расту али и када цијене падају.

Пријавите се овдје и узмите 50€ за трговање

 

FXLider има сарадњу са Fortrade Limited – компанијом ауторизованом и регулисаном у UK од стране FCA (Financia Conduct Authority) под лиценцом број 609970.

Поред доленаведеног одрицања од одговорности, овај материјал не представља понуду , или захтев за извршење трансакције било којим финансијским инструментом. Друштво Фортраде не прихвата никакву одговорност за било какву употребу која може бити сачињена од ових коментара или за последице које произилазе из њих. Не дају се никакве изјаве нити гаранције за тачност и потпуност информација. Сходно томе свако лице поступа у том смислу у потпуности на сопствени ризик. Свако обезбеђено истраживање, не узима у обзир специфичне инвестиционе циљеве, финансијску ситуацију и потребе одређене особе која може да га прими. Оно није састављено у складу са законским захтевима, осмишљен да промовише независност инвестиционог истраживања, као таквог.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана