DDays: Пословање финансијског сектора и сектора некретнина у условима “поликризе”

ГС
DDays: Пословање финансијског сектора и сектора некретнина у условима “поликризе”

Пословање финансијског сектора и сектора некретнина у условима “поликризе” тема је треће пословне конференције DDays коју организује агенција BAM Consult под покровитељством Агенције за банкарство РС и Комисије за хартије од вриједности РС.

Поред њих институционални покровитељи су и Удружење посредника у промету некретнина као и Удружење микрокредитних организација у БиХ – АМФИ.

Пословна конференција DDays одржаће се 30. маја 2023. године у Бања Луци.

Тема треће конференције DDays биће пословање финансијског сектора и сектора некретнина у условима “поликризе”. Како пословати у таквим условима? Које кораке ће предузети регулатори, а шта могу урадити сами учесници на финансијским тржиштима и инвеститори у сектору некретнина? Каква је ситуација у земљама региона и какви су глобални трендови? То су само нека од питања којима ћемо се бавити на конференцији.

На трећем DDays међу предавачима и панелистима биће представници топ менаџмента регулаторних институција из финансијског сектора, банака, МКО, министарстава, инвеститора и посредника на тржишту некретнина, ICT компанија, фондова, пословне заједнице…..

Конференција је намијењена топ и средњем нивоу менаџмента – регулатора финансијских тржишта, банака, компанија из сектора некретнина, микрокредитних организација, друштава за управљање инвестиционим фондовима, брокерских кућа, IKT и FINTECH.

компанија, јавних и приватних компанија, јавне управе, финансијских институција, образовних институција, медија и др. На конференцију ће бити позвани учесници из БиХ и цијелог региона JIE.

Више о конференцији можете сазнати на званичној веб страници  www.digitalnakonferencija.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана