Coca-Cola повукла све производе из продајних објеката Конзума

klix.ba
Coca-Cola повукла све производе из продајних објеката Конзума

Сарајево - Један од најјачих свјетских брендова Coca-Cola повукла је из свих Конзумових продајних објеката у Босни и Херцеговини своје производе, потврђено је за klix.ba

Већ пуних седам дана траје постепено повлачење свих производа Coca-Cole из свих малопродајних објеката Конзумове продајне мреже широм БИХ. Coca-Cola је повукла сва газирана и негазирана пића, али и воду.


Како смо се увјерили данас, на полицама Конзума у Сарајеву више нема ниједног Coca-Colinog производа. Један од радника Конзума објаснио нам је да је Coca-Cola прије 15 дана обуставила доставу робе док је прије пет дана повукла производе који су раније допремљени, а нису били продати.

Незванично, разлог за повлачење Coca-Цолиних производа из Конзума је спор око плаћања, односно кашњење Конзума у исплати доспјелих фактура.

Из Конзума и Coca-Цоле на наш упит нису жељели званично коментарисати разлоге спора нити остале детаље везане за случај.

С обзиром на снагу бренда Coca-Coca и доминантног положаја Конзума у сфери трговачких ланаца у БиХ, јасно је да се ради о спору који се ријетко виђа у БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана