"Центрум Парк" Градишка сутра отвара врата: 30 брендова, три дана забаве

ГС
Foto: Уступљена фотографија

ГРАДИШКА - "Центрум парк" у Градишци званично отвара врата сутра, 12. новембра, у 10 часова.

Комерцијални директор компаније "Центрум Trade" Бранко Видаковић и градоначелник Градишке Зоран Аџић свечано ће пресјећи врпцу и званично пустити у рад комплекс који својом понудом прати свјетске стандарде и трендове најпознатијих интернационалних и регионалних брендова.

-Ово је једини, а уједно и највећи retail парк на овом подручју, а својом близином интересантан је не само купцима који живе у БиХ, већ и онима у Хрватској и Србији. Циљ је био створити мјесто за цијелу породицу, те смо се водили идејом простора који би задовољио потребе свих врста куповине - истакао је Видаковић.

Инвестиција вриједна 30 милиона КМ отворила је врата и за нова радна мјеста, обезбиједивши запослење за око 400 људи, а локација и добра повезаност са земљама ЕУ обезбјеђују мјесто за угодан и свеобухватан доживљај.

"Центрум парк" протеже се на 18.000 квадратних метара и нуди 280 паркинг мјеста.

Петак, субота и недјеља, од 12. до 14. новембра, резервисани су за отварање retail парка, а посјетиоце очекују бројна изненађења и квалитетна музика.

-Тридесет великих свјетских брендова позива вас у нову шопингдестинацију на три дана отварања, које ће обиљежити велики попусти, добар провод, поклони и изненађења - саопштено је из "Центрума".

Нови ретаил "Центрум парк" идеално је мјесто за породицу, дневну, седмичну, али и викенд куповину, у склопу којег се може пронаћи све - одјећа, обућа, дјечја и спортска опрема, књижара, све за кућу, врт и радионицу, лов и риболов, пет центар, те забавни садржаји за дјецу, ресторани, пивница и још много тога.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана