Бренд Адико међу девет најљепших

Агенције
Бренд Адико међу девет најљепших

Бањалука - Бренд Адико банке уврштен је међу девет најљепших идентитета у банкарству према избору "Фајненшел бренда". У саопштењу Адико банке наводи се да је у избору "Фајненшел бренда" посебно истакнут лого Адико банке, њена мобилна апликација као и интернет страница.

Директор "Фајненшел бренда" Џефри Пилсер, који иза себе има 20 година искуства у маркетингу на америчком тржишту, а који је и направио ову анализу, сматра да банке данас морају ићи у корак са модерним технолошким достигнућима, те бити иновативне, савремене и клијенту разумљиве.


Он сматра да је бренд финансијске институције један од најважнијих елемената у маркетиншком арсеналу по питању успјешне интеракције са клијентима, који данас у дигиталном добу избјегавају традиционалне и досадне банкарске брендове.

Из Адико банке истичу да је бренд Адико настао на основу опсежног истраживања спроведеног међу клијентима и запосленима, а да су на дизајну новог бренда, позиционирању и визуелном идентитету сарађивали са међународном бренд консултантском компанијом "Проспект" из Лондона и загребачком креативном агенцијом "Брукета и Жинић ОМ".

Бренд идентитет Адико банке одражава нову пословну стратегију и позиционирање Банке на тржишту првенствено кроз јасно, једноставно и директно банкарство.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана