Ближи се NetWork конференција: Да ли сте већ обезбиједили своју улазницу?

Г.С.
Ближи се NetWork конференција: Да ли сте већ обезбиједили своју улазницу?

Као највећи пословно-технолошки догађај у БиХ, NetWork конференција поново доноси богат садржај усмјерен на најактуелније, најважније и најкорисније теме из свијета технологије, пословања и иновација. 

Распон овогодишњих тема се протеже од Cloud технологије, преко Machine Learning (МЛ), Security & Compliance,  па све до будућности eCommerca. На веб страници конференције већ можете погледати дио предавача и предавања.

- У наредном периоду, биће објављен и цјелокупни програм пословног и техничног дијела конференције, те вас позивамо да редовно пратите званичне канале комуникације конференције - навели су организатори.

Овогодишњи Business day доноси перспективе водећих лица из органа власти и представника кључних компанија у регији.

Учесници ће имати прилику чути о дигитализацији јавне управе, процесима дигиталне трансформације за мала и средња предузећа, те иновацијама у финансијском сектору.

Рино Бабић, представник агенције Communis која је организатор конференције, нагласио је: „NetWork је мјесто гдје се спајају стручност, иновације и прилике. Очекујте јединствену платформу за размјену знања и изградњу пословних веза, као и водеће стручњаке који ће подијелити своја искуства и увиде у актуелне теме.”

Иако је NetWork познат по изврсним стручним предавањима, важно је нагласити да баланс између професионалног и опуштеног окружења чини ову конференцију јединственом. Овогодишњи програм, као и ранијих година, доноси синергију учења, умрежавања, размјене искустава и добре забаве.

За све оне који желе бити дио овог изузетног догађаја, подсјећамо да су регуларне котизације за NetWork 11 конференцију у продаји до 9.10.2023. За студенте је припремљена посебна цијена од 200 КМ (+ПДВ), а за групне пријаве обезбјеђени су попусти.

За све најновије информације о конференцији, пратите службене друштвене мреже: Facebook, Instagram, Twitter и LinkedIn или посјетите службену веб страницу www.networkkonferencija.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана