Билдерберг група: Атина је економски сломљена

Агенције
Билдерберг група: Атина је економски сломљена

Aтина - Медији и политички аналитичари спекулишу да је на протеклом састанку Билдербершког клуба, такозване “свјетске владе у сјенци”, заузет став да Грчка никад неће моћи да отплати оно што дугује тржиштима, те да ће бити још сличних земаља, преносе агенције.

Аналитичари и новинари који прате дешавања у овој моћној групи, коју сачињава банкарски, економски, политички и аристократски “крем” најмоћнијих држава и корпорација свијета, тврди да ММФ, као и сам Билдерберг, имај своје инсајдере и радикалне играче који треба да подигну тензије у Грчкој до усијања како би Грчка дошла на ивицу суноврата.

Група Билдеберг, према наводима ових аналитичара, штити у Грчкој један број кључних играча из неколицине водећих партија, али, прије свега, крупни капитал, банкарски сектор и сектор одбране, уз уништавање пензионих Фондова и индентитета Грчке.

Бивши грчки премијер Јоргос Папандреу, као предсједник Социјалистичке интернационале, изјавио је у Копенхагену 2009, послије Билдерберг клуба, да је “присуствовао рађању свјетске владе”, пренијели су тада грчки медији.

Историјат грчког проблема о коме се расправља на добро затвореним састанцима Билдерберга води поријекло баш из те године када су грчки политички и Финансијски моћници прихватили правила игре “свјетске владе”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана