Бијељинац зарадио 3.000 долара за мање од два дана тргујући на свјетској берзи VIDEO

Агенције
Бијељинац зарадио 3.000 долара за мање од два дана тргујући на свјетској берзи VIDEO

Младен Тодоровић из Бијељине, поред породичног ресторана који води, има и додатни извор прихода. Зараду остварује од куће, са свог лаптопа и мобилног телефона, тргујући на свјетској берзи преко интернета.

’За трговање на свјетској берзи и FXLider сам сазнао преко интернета. Прво сам на њиховом сајту отворио демо рачун за вјежбање и трговао пар дана. Послије тога сам отворио реални рачун, инвестирао свој новац и врло брзо кренуо да зарађујем’, каже Тодоровић.

За само 2 дана, Младен Тодоровић је на уложених 180 долара остварио профит од 3264 долара тргујући руском рубљом на свјетској берзи.

’У глобалу сам до сада зарадио око 4000 долара, а највише сам зарадио на рубљи. Највише тргујем еуром у односу на долар, златом и нафтом. Међутим, од FXLider-а сам добио информацију да би нешто могло да се деси са руском рубљом због колапса на њиховом тржишту. Искористио сам ту информацију и након мање од два дана трговања, зарадио сам 3264 долара на уложених 180 долара’, каже Тодоровић.

Свим читаоцима ’Гласа Српске’ који желе да се опробају у трговању на свјетској берзи, FXLider даје 50€ намењених за трговање на јединој берзи на којој можете зарадити и када цијене расту али и када цијене падају.

Пријавите се овдје и узмите 50€ за трговање

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.
Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti
Ugovori za razliku u ceni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumeli rizike, a potražite i nezavisan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана