“Бема” производи за “Aдидас”

Агенције
“Бема” производи за “Aдидас”

Бањалука - Бањалучка фабрика обуће “Бема” почела је производњу патика за голф за њемачки “Адидас”, а прва пробна серија добила је високе оцјене, изјавио је технички директор “Беме” Маринко Умићевић, преносе агенције.

- “Бема” је урадила 1.000 пробних пари горњих дијелова патика за голф порше дизајна - рекао је Умићевић, нагласивши да су у разради модела учествовали технолози и моделари “Беме”.

Према његовим ријечима, цијена једног пара ових патика је око 500 евра, јер је израда веома захтјевна и ради се ласером и гравирањем - сито штампом.

- На наше велико задовољство и изненађење наших партнера моделе смо успјели да добро урадимо, заједно са нашим кооперантима “Валек комерц” и “Графотиском” - рекао је Умићевић и додао да се у “Беми” ових дана очекује производња још 1.000 пари ових патика.

Технички директор “Беме” истакао је да се, с обзиром на досадашњу испоручену робу и задовољство представника “Адидаса”, у будућности може очекивати већи обим посла за познати свјетски бренд.

Умићевић је подсјетио да “Бема” од оснивања 2. августа 2004. године производи модну и високомодну обуће за познате купце, те да се производи у потпуности извозе на захтјевно страно тржиште.

“Бема” запошљава 1.200 радника и дневно производи 7.500 пари обуће, а у прошлој години остварила је извоз робе вриједан 15 милиона евра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана